Coffee with the Future met bio-vleesboer Kurt Sannen

10/03/2015 - 19:30
Koffiebar Mok
Diestsestraat 165
3000 Leuven
België

Coffee with the Future met bio-vleesboer Kurt Sannen

 

10 maart 19:30 in koffiebar Mok te Leuven gaan we met een kleine groep in discussie met Kurt Sannen over vragen zoals: Bestaat er zoiets als duurzaam vlees? En is het economisch houdbaar om geheel over te stappen naar biologisch vlees?

We houden de plaatsen beperkt om interactie en discussie te stimuleren, schrijf je dus snel in via een mail naar sara@act4change.be!

 

Kurt Sannen is biologisch vleeshouder en voorzitter van sectorfederatie BioForum Vlaanderen, hij probeert te bewijzen dat biologische landbouw een praktisch haalbare economische kaart is.

"Landbouwingenieur Sannen spendeerde zijn halve carrière aan het uitdenken en opstellen van strategieën om landbouw en natuurbehoud te verzoenen, bij vzw Natuur-reservaten (het latere Natuurpunt) en op kabinetten van ministeries, waarna hij zijn visie in de praktijk bracht op zijn eigen bioboerderij Het Bolhuis in Diest", schreef journalist Dirk Draulans in Knack toen hij hem opnam in een lijst van 20 Belgen die pioniers zijn in de overgang naar een duurzame samenleving.